COS webshop

COS is het chiquere zusje van H&M en staat bekend om de minimalistische en stijlvolle kleding. Het Zweedse merk steekt tijdloze klassiekers in een nieuw jasje met oog op kwaliteit en pasvorm. De items van COS zijn iets duurder dan de kleding van H&M. Wat ook te verklaren is door de kwaliteit stoffen en duurzame materialen die worden gebruikt.

Uitbundige en opvallende prints zijn er haast niet te vinden, maar rustige mooi afgewerkte items in neutrale tinten. De tijdloze stukken gaan daardoor meerdere seizoenen mee en daarbij zijn ze ook gemakkelijk te combineren met opvallende items.

 

COS webshop

COS webshop

De collectie van Collection of Style is verkrijgbaar in verscheidene filialen waaronder Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Daar vind je naast de huidige damescollectie ook schoenen, sieraden en spullen voor in je interieur. Het Zweedse merk heeft ook een webshop waar je kunt bestellen. De COS webshop is, net als de winkel, heel clean en overzichtelijk met focus op de items. Op de COS webshop kun je betalen met iDeal, Paypal, Klarna of creditcard. De verzendkosten naar Nederland bedragen 6 euro (boven de 100 euro is het gratis) en binnen 2 á 3 werkdagen wordt de bestelling bij je thuisbezorgd. Webshop: www.cosstores.com

COS winkels

Hartenstraat 23, Amsterdam

Leidsestraat 20-22, Amsterdam

Venestraat 17-19, Den Haag

Karel Doormanstraat 278, Rotterdam

 

 

Written by scandistyle

Scandistyle is een online magazine over al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Van mode tot interieur, bijzondere winkels en merken, maar ook ontwerpers met aandacht voor vakmanschap en oog voor kwaliteit.