De nieuwe duurzame COS collectie 2020

De collectie van COS is ieder jaar verrassend: goede basics met een eigentijds randje. Ook dit jaar is het Zweedse label erin geslaagd om een prachtige collectie neer te zetten. Dit seizoen lanceert COS een duurzame collectie waarbij het merk stelt dat alle katoen in de collectie 100% duurzamer is. Dit betekent dat alle kledingstukken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals plantaardige kleurstof en organisch, gerecycled en hergebruikt katoen.

Cos Collectie 2020 Lente zomer

Cos lente/zomer collectie 2020

Zoals we van het merk gewend zijn bestaat de collectie uit moderne en cleane items. Denk aan gedrapeerde jurken en gelaagde tops, maar ook basisstukken als strak gesneden pantalons en T-shirts. Een uitblinker van de collectie is het metallic zilveren jasje met borstzak, in combinatie met bijpassende rok en gedrapeerde details.

Het kleurenpalet van deze collectie bestaat uit neutrale tinten van zacht grijs en beige in contract met opvallende kleuren als rood en helder blauw. Geometrische accessoires, als sterling zilver ringen, oorbellen en haarclips, vullen de collectie aan.

Cos stores

Hartenstraat 23, Amsterdam
Leidsestraat 20-22, Amsterdam
Dam 1, Amsterdam
Bakkerstraat 6, Arnhem
Verwerstraat 28, Den Bosch
Venestraat 17-19, Den Haag
Wagenstraat 32, Den Haag
Barteljorisstraat 13, Haarlem
Karel Doormanstraat 278, Rotterdam
Coolsingel 105, Rotterdam
Oudegracht 163, Utrecht

Webshop

De nieuwe COS collectie is binnenkort verkrijgbaar in de gevestigde COS winkels in Nederland. Daar vind je naast de huidige damescollectie ook schoenen, sale items, sieraden en spullen voor in je interieur. Geen COS in de buurt? Dan shop je het label online. Misschien doe je dat eigenlijk sowieso het liefst, want over die webshop is nagedacht. Online winkelcomfort! Webshop: www.cosstores.com

 

 

Written by scandistyles

Scandistyle is een online magazine over al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Van mode tot interieur, bijzondere winkels en merken, maar ook ontwerpers en bloggers met aandacht voor vakmanschap en oog voor kwaliteit.