Cos kleding

Modelabel COS (Collection of Style) is een modern en minimalistisch kleding merk met doordachte ontwerpen. COS kleding is van betaalbare luxe met oog op kwaliteit, pasvorm en materialen.

Clean en minimalistisch

Het label COS steekt tijdloze klassiekers in een clean en minimalistisch jasje door middel van unieke designs. Items die je seizoen na seizoen kunt dragen, zodat er zo lang mogelijk van genoten kan worden. Voor het ontwerpen van de nieuwe collecties gebruiken ze traditionele methoden en nieuwe technieken, wat resulteert in een tijdloze en ingetogen collectie. De kledingstukken gaan door verschillende wastesten waarbij ze ook letten op de pasvorm.

Cos kleding

 

Strakke lijnen, silhouetten en kwalitatieve materialen: dat is de stijl van COS.

 

COS is een tijdloos en ingetogen merk met kleding voor elke gelegenheid, van klassieke stukken tot tijdloze gelegenheidsitems. Verwacht strakke lijnen en een sober kleurenpalet van wit, zwart, beige, houtskool, marine blauw en mosterd geel. Naast dames- en herenkleding heeft het merk ook een veelzijdigheid aan schoenen, accessoires, tassen en sieraden in het assortiment. COS ontwerpt zomer- en wintercollecties en verspreiden deze over het hele seizoen, zodat er elke week iets nieuws in de winkel ligt. En er wordt niets opnieuw geproduceerd, wat betekent dat de kleding exclusief blijft en dat minder mensen hetzelfde stuk dragen. Dus heb je iets gevonden wat je wilt, zorg er dan voor dat je het hebt voordat het weg is.

 

Cos kleding

 

Sinds het merk is opgericht in 2007 heeft het op allerlei locaties wereldwijd winkels geopend. Zo kan je je in Amsterdam al op drie plaatsen tegoed doen aan COS. De COS winkels ogen modern en strak, waarbij de authenticiteit van het gebouw behouden blijft en een cleane, toegankelijke ruimte gecreëerd wordt. De winkels zijn overzichtelijk en rustig ingedeeld en de items staan aantrekkelijk uitgestald.

Bezoek hier de website.

 

Cos kleding

COS kleding winkels

Amsterdam         Hartenstraat 23, 1016 CA

Amsterdam         Leidsestraat 20-2, 1017 PA

Arnhem                Bakkerstraat 6, 6811 EG

Amsterdam         Dam 1 (deBijenkorf), 1012 JS

Den Haag             Venestraat 17-19, 2511 AR

Den Haag             Wagenstraat 32 (deBijenkorf), 2512 AX

Rotterdam           Karel Doormanstraat 278, 3012 GP

Rotterdam           Coolsingel 105 (deBijenkorf), 3012 AG

Written by scandistyles

Scandistyle is een online magazine over al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Van mode tot interieur, bijzondere winkels en merken, maar ook ontwerpers en bloggers met aandacht voor vakmanschap en oog voor kwaliteit.