COS herfst winter collectie 2023

De zomer mag dan in volle gang zijn, het duurt niet lang meer voordat de eerste herfst/wintercollecties de winkels binnen zullen druppelen. Zo brengt COS voor komend najaar een nieuwe collectie waarin minimalistische designs van duurzame kwaliteit de hoofdrol spelen. In deze campagne werkt COS samen met onder andere singer songwriter Kelela, muzikant en acteur Curtis Harding en Guardians of the Galaxy-ster Will Poulter. De creatieven rocken de nieuwe collectie in een relaxed setting door middel van vloeiende bewegingen en dynamische proporties.

De kleuren in deze collectie lopen uiteen van natuurlijke tinten tot donkere tonen als zwart en donkergrijs. Afgewisseld met verschillende materialen als leer, shearling, wol en katoen stoffen. Eyecatchers in de collectie zijn de stoere leren jassen, oversized pakken, gewatteerde wollen jassen en chique avondkleding. Bekijk de volledige COS collectie in de beelden hieronder.

 

Written by scandistyles

Scandistyle is een online magazine over al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Van mode tot interieur, bijzondere winkels en merken, maar ook ontwerpers en bloggers met aandacht voor vakmanschap en oog voor kwaliteit.