7 Denim merken voor betaalbare jeans

Photo by Closed

Of nu flink investeert in een goede kwaliteit spijkerbroek of liever gaat voor betaalbaar: bij deze denim merken vindt je ongetwijfeld jouw goesting.

Dr. Denim

Denim merken

Dit Zweedse jeansmerk werd in 2004 opgericht en maakt jeans onder het motto A good pair of jeans is like a member of the family. Dr. Denim staat bekend om de comfortabele spijkerbroeken, maar brengt ook ander spijkergoed als shirts en jassen.

Levi’s

7 Denim merken voor betaalbare jeans

Dit merk heeft geen introductie meer nodig. Kies je voor Levi’s dan weet je zeker dat je een exemplaar in handen hebt waar je nog lange tijd van kan genieten. Het merk heeft meer dan 40 verschillende stijlen verkrijgbaar waaronder het populaire 501-model, die je kan vinden in verschillende stoffen en afwerkingen.

Weekday

Opzoek naar goede, betaalbare jeans? Dan is het Scandinavische merk Weekday zeker één voor op je radar. Het aanbod bestaat uit straight fit en skinny jeans tot loose fit en flared. Voor rond de 60 euro heb je al een goed exemplaar.

Denham

Denim merken Denham

Denham is in Amsterdam opgericht door Engelse ontwerper Jason Denham. Sinds 2008 maakt het merk jeans van hoogwaardige materialen in verschillende soorten wassingen, pasvormen en snits.

COS

COS is één van onze favorieten adressen voor kwalitatieve basics. Ook voor spijkerbroeken is genoeg keuze. De collectie van het Zweedse label bestaat uit straight leg denim, tapered leg en jeans met wijde pijpen. Gefabriceerd van organisch en gerecycled katoen.

Closed

Denim merken Closed

Closed is opgericht in 1978 en ontwerpt spijkergoed van hoogwaardige kwaliteit. Over de ontwerpen is goed nagedacht door designers met veel liefde voor het ambachtelijke modevak. Voor het spijkergoed zijn traditionele technieken toegepast vervaardigd van organische materialen. In de collectie vindt je veelal skinny jeans, wide leg denim en slim fit jeans.

H&M

7 Denim merken voor betaalbare jeans

Van mom jeans tot skinny jeans en alles er tussenin: H&M is de pitstop voor betaalbare denim. In de collectie vindt je verschillende modellen en fits om uit te kiezen. De prijzen beginnen al bij 20 euro oplopend tot en met €50.

 

Written by scandistyle

Scandistyle is een online magazine over al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Van mode tot interieur, bijzondere winkels en merken, maar ook ontwerpers met aandacht voor vakmanschap en oog voor kwaliteit.