Garderobe klassiekers voor in je kledingkast

Basics zijn key in een knappe kledingkast, zonder wordt het moeilijk om outfits samen te stellen. Deze vijf garderobe klassiekers geven je oneindig veel mogelijkheden en kun je eindeloos mee variëren.

De witte blouse

Een goed overhemd is een ware aanvulling in je basisgarderobe. Een kledingstuk waar je alle kanten mee op kunt en op allerlei gelegenheden kan worden gedragen. Sexy met een paar knoopjes open of juist helemaal dichtgeknoopt voor een netjes en zakelijke look. De witte blouse kun je continue vernieuwen, een onwijs handig item om te hebben.

Denim

Een goede jeans is de basis voor bijna iedere look en je hoeft haast geen moeite te doen om er bijpassende items bij te vinden. De spijkerbroek is het perfecte item voor eindeloze combinatiesessies.

Oversized blazer

De enige jas die echt altijd goed is. De oversized blazer raakt nooit uit de mode en gaat (als je er zuinig mee omgaat) jarenlang mee.

Sneakers

Er is altijd een outfit te bedenken om af te maken met een kek paar sneakers. Het is en blijft een essential: het hele jaar door. Je kunt ze op vele manieren combineren en zo steeds weer een nieuwe look creëren.

Crossbody bag

Klein maar fijn! De crossbody tas is precies groot genoeg voor je telefoon en portemonnee. Praktisch in de als je geen zin hebt om je hele inboedel met je mee te zeulen. Echt zo’n accessoire waar je continue op terug kunt vallen, ook omdat ‘ie zo lekker matcht met de rest van je outfit.

Photo by arket

Written by scandistyle

Scandistyle is een online magazine over al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Van mode tot interieur, bijzondere winkels en merken, maar ook ontwerpers met aandacht voor vakmanschap en oog voor kwaliteit.