Deze tijdloze tassen draag je het hele jaar door

Lang leve de tas, waar we praktisch ons hele hebben en houden in kwijt kunnen. Maar ook omdat ze zo makkelijk combineren met de rest van de garderobe. Bij deze een top 6 van tijdloze tassen die zich door de jaren heen al bewezen hebben en waarmee je nog seizoenen lang vooruit kunt.

Crossbody tas

We zijn dol op de crossbody, omdat deze moeiteloos matcht bij zo ongeveer alles wat er al in de kast hangt. Een accessoire waar je continue op terug kunt vallen. Liefst in gangbaar zwart of een neutrale tint zodat je hem overal bij kan combineren.

Deze tijdloze tassen draag je het hele jaar door
Schoudertas € 25,99 H&M

Handtas

De no-nonsense tas waar je altijd weer naartoe grijpt. Niet alleen omdat deze makkelijk combineert, maar ook door het praktische ervan. De handtas lijkt op de crossbody variant, maar is groter waardoor er ook meer inpast.

Deze tijdloze tassen draag je het hele jaar door
Crossbody tas € 35,99 H&M

Shopper

In dit lijstje met tijdloze tassen mag de shopper natuurlijk niet ontbreken. Ideaal om je aankopen in te vervoeren of om mee te nemen naar het strand. Het maakt niet uit wat je met de shopper doet, al je essentials kunnen erin en hij is makkelijk te pakken als je haast hebt.

Deze tijdloze tassen draag je het hele jaar door
Shopper € 25,99 H&M

Schoudertas

Waar zouden we zijn zonder deze tas. De schoudertas is praktisch en dankzij het compacte formaat kun je er tevens al je essentials in kwijt.

Deze tijdloze tassen draag je het hele jaar door
Schoudertas € 40,99 H&M

Rugzak

De meest functionele tas in dit rijtje: de rugtas. Niet alleen meer voor naar school, maar ook nu dragen we hem lekker door. Makkelijk, want je hebt altijd je handen vrij.

Clutch

Klein maar fijn! De clutch is precies groot genoeg voor je telefoon, sleutelbos en portemonnee. Precies wat echt mee moet op een avondje uit. Bovendien is zo’n compact tasje een fijn item om je garderobe mee op te frissen.

 

Written by scandistyle

Scandistyle is een online magazine over al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Van mode tot interieur, bijzondere winkels en merken, maar ook ontwerpers met aandacht voor vakmanschap en oog voor kwaliteit.