Style Crush: Tine Andrea

Meet Tine Andrea! Bekend geworden van haar fashionblog The Fashioneaters. De Noorse blogger werkt als freelance schrijver en stylist en draagt de meest eigenzinnige outfits. Moeiteloos combineert ze geruite jasjes met wijde broeken, oversized jassen met denim, met als finishing touch stoere enkellaarzen. In haar looks mixed ze luxe merken met budget items wat resulteert in een unieke en creatieve ensembles. Ze houdt ervan om met verschillende stijlen te spelen in haar looks. Verder zegt Tine dat ze vooral draagt waar ze op dat moment zin in heeft. Heeft ze weinig energie, dan draagt ze graag een hoodie en een spijkerbroek. Heeft ze meer energie dan verschijnen vanzelf de creatieve combinaties zegt ze.

Tine Andrea wordt vaak gespot tijdens de modeweken in Scandinavië en wordt vaak op de kiek gezet door streetstyle fotografen. Bij het zien van al haar outfits op Instagram hebben we een serieuze style crush gekregen. Bekijk hieronder een aantal van Tine’s recente outfits.

Style crush Tine Andrea

“I believe I can contribute with something different, but still simple to copy if wanted.”

 

 

Shop Tine Andrea ‘s Style

 

Style crush Fashioneaters Tine Andrea

“For me the fashion world is all about copying each other, get ideas from each other and inspire each other, you just have to let yourself absorb in the right way.”

 

 

 

Style crush Fashioneaters Tine Andrea

 

Written by scandistyle

Scandistyle is een online magazine over al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Van mode tot interieur, bijzondere winkels en merken, maar ook ontwerpers met aandacht voor vakmanschap en oog voor kwaliteit.