De mooiste sieraden organizers

Photo by graceloveslace

Heb je geen vaste plek voor je accessoires en raak je regelmatig ringen en oorbellen kwijt? Dan zijn deze sieraden organizers wellicht iets voor jouw. Met deze handige opbergsystemen kun je op een praktische manier al je sieraden overzichtelijk bij elkaar hangen en opbergen. Zo heb je altijd alles bij de hand en ben je dus nooit meer iets kwijt. We zetten de mooiste sieraden organizers voor je op een rij.

Sieradenrekje

Organiseer je juwelen met een sieradenrekje. Ideaal als je je sieraden wil opbergen en op een mooie manier wil etaleren. Deze houders zijn precies groot genoeg om al je kettingen, armbanden en oorbellen aan te hangen.

Sieradenhouder

Een mooie manier om je sieraden netjes te organiseren en presenteren. Met een minimalistische sieraden houder heb je altijd alles bij de hand. Daarbij is het ook gemakkelijk om te zien wat je hebt en wat je wilt dragen.

Glazen kistje

Een glazen kistje is niet alleen stijlvol als decoratie, maar vooral voor sieraden een functionele opberger. Dit is echt zo’n kistje waar je veel in kwijt kunt, maar er tegelijkertijd ook chique uitziet.

Dienblad

Een dienblad bied ook uitkomst om je mooiste sieraden items op te leggen. Door al je sieraden er op te draperen lijkt het ineens niet meer rommelig, maar georganiseerd.

Sieradendoos

Als je sieraden vaak verspreid door elkaar liggen, dan is een sieradendoos een goede oplossing. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Deze sieradendoos van Umbra is uitklapbaar en kan je uitbreiden met meerdere vakjes en indelingen. Heel handig, ook om mee te nemen voor op reis.

Schaaltjes

Kies voor mooie schaaltjes of schoteltjes om ringen en armbanden op te leggen, heel makkelijk en het ziet er mooi uit.

Spiegel

In plaats van een dienblad of schaaltjes kun je ook een spiegel gebruiken om je sieraden op te etaleren, voor een chique look.

Kapstok

Voorkom een wirwar van kettingen met een handige kapstok aan de muur. Deze manier schept rust en orde.

Written by scandistyle

Scandistyle is een online magazine over al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Van mode tot interieur, bijzondere winkels en merken, maar ook ontwerpers met aandacht voor vakmanschap en oog voor kwaliteit.