Hoeden opbergen

Met een stijlvolle hoed maak je met elke outfit een statement. Maar waar laat je deze als je ’em niet draagt? Hierbij zeven ideeën om je hoeden collectie netjes op te bergen of te gebruiken als decoratie in je interieur.

7x hoeden opbergen inspiratie

In je kledingkast

Als je ergens aan de muur een vrije ruimte hebt is deze ideaal om te benutten als hat storage. Hang ze op met haakjes of spijkers. Simpel en overzichtelijk!

Aan ‘S’ haakjes

Een andere manier waarop je hoeden kan opbergen is met ‘s’ haakjes aan de muur. Deze opbergmethode werkt ook perfect voor andere accessoires als kettingen en riemen.

Hoeden standaard

Hoeden opbergen

Voor de speciale hoofddeksels die een prominente plek verdienen is een zogeheten ‘hoeden standaard’ precies wat het nodig heeft. Mooi om te etaleren op een plank of in je kast.

Ophanghaken

De ideale oplossing als je je hoeden wil opbergen en wil laten opvallen. Met een paar leuke ophanghaken kan je gelijk een kale muur opfleuren.

Aan de muur

Te mooi om op te bergen? Hang je hoeden als statement stuk aan de muur. Gegarandeerd een succes.

Aan een hanger

Deze organizer is handig om meerdere hoeden aan op te hangen. Als je zoekt op ‘hat organizer’ vindt je meer van dit soort handige oplossingen.

In lades

Lades zijn ideaal voor het organiseren van baseball caps. Je kan ze zo makkelijk zien en hebt daardoor gelijk meer overzicht.

Written by scandistyle

Scandistyle is een online magazine over al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Van mode tot interieur, bijzondere winkels en merken, maar ook ontwerpers met aandacht voor vakmanschap en oog voor kwaliteit.