Dress Scandinavian by Pernille Teisbaek

Met haar minimalistische stijl en onbetwiste gevoel voor smaak moge het wel duidelijk zijn dat Pernille Teisbaek verstand heeft van styling en alles wat daarbij komt kijken. In haar eerste boek Dress Scandinavian, deelt Pernille Teisbaek haar beste tips en tricks op stylinggebied.

Volgens Pernille is het geheim van de Scandinavische look dat je tijdloze items op een creatieve manier samenvoegt. In Dress Scandinavian geeft Pernille dan ook heleboel tips over hoe je een minimalistische garderobe kunt samenstellen en hoe je creatieve looks maken door out of the box te denken. Daarbij geeft ze advies op het gebied van androgyne trends en het samenstellen van het ultieme kleurenpalet voor je garderobe.
Verder gaat ze in op het dragen van gelaagde sieraden en hoe je een chunky sweater kan combineren. Maar ook deelt ze tips voor het mixen & matchen van stoffen voor ongewone, verrassende combinaties. In het boek vindt je concreet mode advies, een praktische gids voor het vinden van de perfecte jeans, do’s en don’ts en een persoonlijke lijst van Pernille’s favoriete labels uit Scandinavië.

Kortom: een heerlijk nuttig no-nonsense boek voor op de koffietafel dat ook makkelijk weg leest.
Je scoort de 192 pagina’s tellende Dress Scandinavian van Pernille Teisbaek via Net-a-porter.

Dress Scandinavian Pernille Teisbaek

“The book is actually for everyone, who wants to spice up their wardrobe and achieve the distinctly Scandinavian style.”

Dress Scandinavian Pernille Teisbaek

“More than anything, our strength lies in being able to create a look that is timeless without being boring, where we use old classics but style them in a contemporary and effortless manner. Like a casual hoodie under a stylish black blazer, or using a scarf as a belt in your Levis 501’s. ” Pernille Teisbaek

Dress Scandinavian Pernille Teisbaek

“It’s not about investing in lots of expensive items; it’s about personalising each item and reusing them over and over again, but in new different ways.”

Dress Scandinavian Pernille Teisbaek

Written by scandistyles

Scandistyle is een online magazine over al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Van mode tot interieur, bijzondere winkels en merken, maar ook ontwerpers en bloggers met aandacht voor vakmanschap en oog voor kwaliteit.